Ferppi

Ferppi on markkinoiden helpoin ja tehokkain yritysohjelmisto, jonka avulla yrityksesi paperityöt luonnistuvat nopeasti!

 

Ferppi on ohjelmisto yrityksille, jotka haluavat toimia tehokkaammin ja keskittyä omaan liiketoimintaansa. Me luotamme siihen, että yksinkertaisempi ja helpompi on lopulta myös käytössä tehokkain.

Ferppi sopii erityisesti yrityksille, jotka toimivat alihankintateollisuudessa.

Toiminnallisuudet

Myynti

Tee tarjoukset nopeasti ja hyödynnä aikaisempien tarjousten tietoja. Tarjouksien perusteella voidaan luoda tilaukset. Myyntitilausten pohjalta luodaan kätevästi myyntilaskut ja ne voidaan viedä automaattisesti kirjanpitoon.

Varasto

Hallitse varastoja sekä kirjaa varastoon tulevat tilaukset sekä varastosta lähtevät toimitukset. Seuraa varaston tilannetta ja arvioi tuotteiden saatavutta varastoennusteiden avulla.

Ostot

Myyntitilausten pohjalta voidaan luoda ostotilauksia ja lähettää ne toimittajille.

Työajanseuranta

Työntekijät voivat itse kirjautua sisään tullessaan töihin, ja ulos lähtiessään töistä. Johto pystyy seuraamaan työaikoja näppärästi.

Tuntien kirjaus

Projektityössä työntekijät voivat itse rekisteröidä käytetyt työtunnit. Esimies voi hyväksyä kirjaukset ja ne voidaan viedä palkkoihin. Lisätyöt voidaan laskuttaa asiakkaalta.

Tuotannon suunnittelu

Työjonon avulla voidaan hallita mitä töitä pitää tehdä ja missä järjestyksessä. Työkortilla kerrotaan työn sisältö tarkemmin. Tuotannollisissa yrityksissä kirjataan valmistuneet tuotteet, käytetyt materiaalit ja viedään valmistuneet tuotteet varastoon.

Tuotannon seuranta

Seuranta perustuu automaattiseen tietojen keruuseen. Tuotannon tehokkuutta voidaan seurata monitoreilta. Ohjelmisto ilmoittaa häiriöt sekä halutut hälytykset. Sen kautta voidaan seurata kokonaistehokkuutta, työkalujen käyttöä sekä olosuhteita. Sen kautta voidaan hoitaa laatutarkastusten kirjaukset ja työkalujen huollot.

 

Ferppi on käytössä kaikkialla

Ajasta ja paikasta riippumatta

  • Pilvipohjainen ohjelmistomme on käytettävissä kaikkialla
  • Voit käyttää sitä myös tabletilla tai kännykällä
  • Sinun ei tarvitse huolehtia päivityksistä ja varmuuskopioinneista – me hoidamme ne automaattisesti ja turvallisesti
  • Ferppi taipuu monelle toimialalle helppoutensa ansiosta

Valikko Sulje valikko
Lähetä sähköpostia Soita

Tilaa uutiskirjeemme!

Lähetämme postia kiinnostavista asioista muutamia kertoja vuodessa.

Fikuro Oy