Tietoa meistä

Fikuron pääomistajina sekä perustajina toimivat Jussi Seppälä ja Vesa Vesterinen. Heillä molemmilla on pitkä työhistoria globaalissa ohjelmistoyrityksessä.  Fikuro on perustettu vuonna 2017.

Jussin ja Vesan visio oli luoda helppokäyttöinen ja kustannustehokas ERP/toiminnanohjausjärjestelmä, jonka käyttöönotto on helppoa. Yrityksen päätuote on  Ferppi – helppo yritysohjelmisto, jolla hallitaan ja ohjataan yritysten tietoa. Vuoden 2019 alussa Ferppiä käyttää 10 yritystä palveluista teollisuuteen. Tuotanto ja ohjelmiston kehittäminen on hajautettu kansainvälisiin verkostoihin.  Teknologian alustana on Amazon Web Services.

 

Vesa Vesterinen on Fikuro Oy:n toimitusjohtaja. Vesa on työskennellyt Suomen ja Euroopan ohjelmistotaloissa noin 15 vuoden ajan. Hän on toiminut tuotepäällikkönä, tuotekehitysjohtajana ja teknisenä asiantuntijana.  Hän on ollut kehittämässä asiakaspalvelua. Vesa tykkää toimia asiakasrajapinnassa ja sanoo, että hänen intohimonsa on ratkaista asiakkaan ongelmia. Asiakkaiden isommatkaan haasteet eivät pelota Vesaa, hän haluaa olla auttamassa asiakasta kehittymään ja kasvamaan.

 

 

 

 

Jussi Seppälä on Fikuro Oy:n teknologiajohtaja sekä ohjelmistokehityksen ja tekoälyn asiantuntija. Jussi on työskennellyt ohjelmistokehityksen parissa Euroopan kovimmissa yrityksissä noin 20 vuotta. Hänen on toiminut pääarkkitehtina, arkkitehtina, tiiminvetäjänä ja ohjelmoijana. Jussi on kouluttanut ohjelmoijia sekä pitänyt ohjelmistokehitykseen liittyviä luentoja. Hän on ollut mukana useissa tekoälyprojekteissa. Vuodesta 2018 alkaen Jussi on toiminut kouluttajana tekoälyohjelmoinnissa.

 

 

 

 

 

 

 

Valikko Sulje valikko
Lähetä sähköpostia Soita
Fikuro